Nou curs

Finalment ja ha arribat el moment. Comença un nou curs per al nostres infants, i per nosaltres també. Un curs que des de la Nova AMIPA encetam amb moltes ganes de fer feina i amb molta il·lusió, gràcies a la bona acollida que tenguérem en el nostre primer any de funcionament.

Nosaltres ja estam treballant per oferir-vos noves propostes i activitats, tant per a vosaltres com per als vostres nines i nins, però mentre arriben deixau-mos que facem un resum de les més destacades que duguérem a terme el passat curs.

La nostra feina com a nova AMIPA començà poc abans de les vacances de Nadal, i es materialitzà amb un taller de manualitats nadalenques, que va tenir una fantàstica acollida per part vostra i superà les nostres expectatives. I si bé aquest primer taller va ser un èxit, no ho varen ser menys la resta de tallers que organitzarem al llarg del curs, com el de contacontes amb Nati de Grado o el de màscares de dimonis que dugué a terme en Carles Ramis i pel qual s’exhauriren les places.

Des de la nova AMIPA us acostarem les xerrades que ofereix el col·legi de Pedagogia i Psicopedagogia de les Illes Balears, que seguiran formant part de la nostra programació per aquest curs. Així mateix, també obrirem la biblioteca al migdia i els horabaixes i es dugué a terme una important recollida de llibres gràcies a les donacions de les famílies.

Un dels nostres objectius com a associació és ser una part important i activa de la comunitat del nostre centre i anar de la mà amb l’escola per a fer feina tots junts en l’educació dels nostres fills i filles.

En aquest sentit, varem col·laborar i varem participar activament en les diferents activitats, festes i celebracions que formen part del calendari de la nostra escola. D’aquesta manera ens sumarem a les coques solidàries (la recaptació de les quals la destinarem a la compra de nous llibres per a la biblioteca), i al Carnaval amb una divertida comparsa de “forçuts”. La nova AMIPA també va voler participar a la Diada Esportiva amb una masterclass i al Festival de Primavera amb una actuació sorpresa per als nins i nines, en la que ens ho varem passar beníssim.

Com podeu comprovar, el curs passat, varem fer moltes activitats i molt variades, però estau atents, perquè per aquest curs que ara comença, les diferents comissions de la nova AMIPA ja en tenim preparades moltes més, que esperam que us agradin.

Estau atents, que això ja comença…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s