Ssssh… És una sorpresa

Sssssssssh, tenim una sorpresa per als nostres nins i nines…

Ja no queda res per al Festival de Primavera d’enguany i com que a la nova AMIPA no ens fan por els reptes, hem pensat que estaria genial que els pares, les mares, les famílies en general poguéssim participar de forma activa a la festa i, a més a més, donar una sorpresa molt especial als nostres menuts (i no tan menuts) amb una flashmob com a cloenda del Festival.

En què consistiria? En que els pares/mares aprenguem la coreografia de la cançó “Hooked on a feeling” de Blue Suede que han preparat amb molta traça en Pau i na Vero.

Estau animats i sou l’ànima de la festa? Cerquem voluntaris per pujar a l’escenari junt a un grup de mestres per fer el ball complet (posau-vos en contacte amb qualsevol membre de l’AMIPA o enviau un mail).

Voleu participar però sou més vergonyosos? No passeu gens de pena, podeu quedar al voltant de les cadires on seuen els infants i fer la coreografia allà mateix, animant a les altres famílies a sumar-se al ball.

Recordau que allò més important és sorprendre als nostres fills i filles, no cercam fer el ball perfecte sinó viure aquest dia amb la mateixa il·lusió que ells li posen i, perquè no, fer unes rialles tots junts! Quants més siguem, més riurem!

Feis click en el següent enllaç per veure el vídeo per si voleu practicar en haver enviat els nins a dormir. Animau-vos! La coreografia és molt senzilleta i si no teniu temps per vídeos, la podreu copiar allà mateix sense problemes.

https://youtu.be/tv9zVTGPYeI

Vos desitjam un bon Festival!!!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s