Diada Esportiva 2017

El passat diumenge tengué lloc la Diada Esportiva 2017 de la nostra escola, una data marcada en vermell al calendari i que per a l’AMIPA va ser molt important, ja que era la nostra primera participació oficial a una de les activitats més consolidades de l’escola.

Des del principi ens plantejarem que volíem col·laborar i ser part activa de la Diada amb una activitat que ens diferenciàs, per això pensarem que una masterclass de fitnes era una bona manera de fer-ho. I gràcies a la col·laboració desinteressada de Silvia García del Castillo, una mamà de l’escola, sòcia de l’AMIPA i monitora professional de fitnes ho férem realitat, en forma d’una classe de tonificació.

IMG_5382

Aquesta masterclass s’integrà perfectament en la resta de les activitats programades, que anaren des de les exhibicions de les extraescolars a les classes de body combat o body balance, ball, esport adaptat o escacs fins a la tradicional cursa solidària. La nostra monitora ens va fer suar de valent, esforçar-nos i passar una bona estona entre exercici i moltes rialles.

D’altra banda, també comptarem amb una taula informativa, on informarem els nostres socis de com fer efectiu el descompte en les camisetes de la Diada, i on sumarem alguns socis més.

Poc a poc ens anam donant a conèixer i participant cada vegada més en el dia a dia del nostre centre i esperam continuar-ho fent. Des de les diferents comissions ja estam preparant noves activitats i tallers dels que us anirem informant. Gràcies a tots per la fantàstica acollida i el suport!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s