Nous títols per a la biblioteca

El passat 17 de gener des de la nova AMIPA vàrem organitzar una de les nostres primeres activitats (després del taller de manualitats de Nadal), que consistí en una venda de coques. En aquest cas no era com la resta de dimarts, on el que es recapta amb la venda va destinat a un projecte solidari, sinó que els doblers s’invertirien, íntegrament en la compra de llibres per a la biblioteca.

La recaptació total va ser de 202€, que s’han destinat a l’adquisició de nous contes i llibres, d’una banda per al departament d’orientació i de l’altra títols relacionats amb els diferents projectes que es treballen enguany al centre.

Així, s’incorporen a la biblioteca diferents volums per al departament d’orientació, que tenen com a temàtica principal les diferents emocions que poden experimentar els infants davant determinades situacions de la vida quotidiana, com l’arribada d’un nou membre a la família, una separació o la mort d’un ésser estimat, entre altres temes.

Nous llibres 005 web

D’altra banda, s’han adquirit també nous llibres que es centren en dos temes concrets, com són la protecció animal i la diversitat sexual, que a través dels projectes “animaula” i “auladiversa” es treballen durant aquest curs 2016-2017 a totes les aules de l’escola.

Des de l’AMIPA estam molt contents de poder col·laborar amb l’escola i augmentar el fons de la biblioteca amb aquests nous títols. Moltes gràcies a tots els que vareu participar, fent coques, venent-les o comprant-les. Sense vosaltres no ho haguéssim aconseguit!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s