Comissió de Festes i Tallers

El grup de pares i mares que forma la comissió de Festes i Tallers té com a tasca principal idear, organitzar i dur a terme les activitats de l’associació relacionades amb les diferents festes que es desenvolupin al llarg del curs escolar.

Des d’aquesta comissió volem participar a les festes organitzades per la pròpia escola, donant suport als organitzadors d’aquestes activitats (Sant Antoni, Carnestoltes, Diada Esportiva…).

Així mateix, des del nostre comité volem organitzar altres activitats com ara tallers diversos relacionats amb les diferents activitats que es vagin succeïnt durant el curs (Halloween, Nadal, etc), independentment de les accions que organitzi el nostre centre.

Igualment, aquesta comissió serà la responsable de la venda dels diferents productes que recaptin diners tant per al sosteniment de la pròpia associació com per a diferents fins solidaris. Per a més informació o per participar en la comissió podeu posar-vos en contacte amb nosaltres al mail festesamipa@aulabalear.com

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s