Comissió de Biblioteca

El grup de pares i mares que formam la comissió de Biblioteca, tenim com a objectiu dinamitzar la biblioteca en horari extraescolar, fent un servei de préstec de llibres i contes per a totes les famílies, i també, esporàdicament, fent activitats de contacontes o altres relacionades amb la lectura.  La biblioteca estarà oberta dilluns i dimecres de 17 a 18h, per a poder fer ús del préstec de llibres en horari extraescolar i només s’haurà d’emplenar una sol·licitud que es pot demanar a la mateixa biblioteca.

Des de la nostra comissió també volem donar un servei d’espai d’estudi pels alumnes a partir de tercer d’ESO, ja  que acaben les classes al migdia, i alguns queden a l’escola fins les 17h. La biblioteca estarà oberta gràcies a uns pares i mares voluntaris, els dimarts i dijous de 15 a 16.45h.

La biblioteca disposa de molts contes i llibres molt interessants pels nins i nines i també disposam de llibres i contes que ens poden ajudar a  tractar temes delicats, com la separació dels pares, l’adopció, la mort… l’equip d’orientació del centre està treballant per a què els poguem tenir al nostre abast.
Aquesta comissió la formam pares i mares voluntaris, si tens ganes de participar posa’t en contacte amb nosaltres al mail: biblioamipa@aulabalear.org 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s